Viser 1-4 af 4

Julehilsen
Det er vidst på sin plads her ultimo 2014, at komme med en status. Vi er nu ved at være ude i handlen både via firmaer, der laver produkter med vores ekstrakt og via egne produkter, der sælges via hud- og tandlæger samt vores egen hjemmeside.

Billedet med regnbuen er lige taget her over en af vores pilemarker efter en gevaldig haglbyge og måske et tegn på, at 2015 bliver året hvor Salixin for alvor bryder igennem på markedet - det satser vi på

Uanset så vil vi gerne ønske dig en rigtig glædelig jul og ikke mindst et lykkebringende nytår 2015.

Skrevet 22/12-2014 kl 12.54
En lille opdatering.
Sidste uge kom landbrugsmagasinet "Effektivt Landbrug" forbi og ud af det besøg kom denne artikel som du finder via nedenstående link. Der er i øvrigt flere nyheder på vej, og vi vender senest tilbage i uge 45 ;-)Skrevet 23/9-2014 kl 13.18
JULEN 2013

Året har budt på absolut travlhed i Salixin. Vejen frem mod markedet for vores produkter, ser nu ud til for alvor, at blive en kendsgerning i 2014, hvor vi kommer ud i detailhandlen, på en ny måde end hidtil, med vores ekstrakt tilsat i forskellige cremer, gel, shampoo mv. Vejen dertil er på de absolut toppede brosten, men vi tror stadig på, at det må lykkes at få naturen tilbage i forbrugerens indkøbskurv på dette område. Og hvis det går helt galt har vi bl.a. shampoo nok til at blive vasket et par liv eller to fra nu…. Vi håber snarest, at kunne fortælle mere om, hvornår vi er klar på hylderne i detailhandlen og i hvilken form. 

Vi vil gerne ønske jer og jeres familier en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår!

Skrevet 20/12-2013 kl 14.27
Nyhedsbrev december 2012

Det er via et stigende salg gennem efteråret lykkedes Salixin at opnå lavere produktionspriser, således at vi nu kan tilbyde vores gode produkter til lavere priser, til glæde for vores mange kunder. 

For at få produkterne ud til endnu flere brugere, så har besluttet at kører en halv-pris kampagne i 6 uger fra d. 22/12/2012. Produkter der bestilles inden nytår kan desværre ikke forventes at komme frem før først i det nye år. Vi håber, du vil fortælle venner og familie om de Salixin produkterne du kender. 

Sammen med bestilte varer vil vi fremover vedlægge små vareprøver af nogle af vores produkter. Disse kan for eksempel gives videre i din bekendtskabskreds.  

Hos Salixin arbejder vi konstant på at udvikle nye produkter – og vi glæder os meget til at løfte sløret for de nye tiltag i 2013, men mere herom senere. 

Husk at vores tandpasta og mundskyl, der anbefales og forhandles af tandlæger, er super god til problemfyldt tandkød og som forebyggelse af problemer. 

Glædelig Jul og godt Nytår ønskes du fra Salixin A/S.

Skrevet 21/12-2012 kl 14.56